Loading...

Request Details

TitleΜετακόμιση σπιτιού
CategoryRemovals - Transports > Home Removal / Furniture / Appliances
Date Posted21 / 07 / 2017 - 19:04
PickupView
Delivery

Offer Details

Moving Companysafehome
Offer Amount (excl. VAT)390.00
Offer Date21 / 07 / 2017 - 21:12
Expiry Date31 / 08 / 2017
Shipping MethodΑπευθείας
Offer StatusCancelled
 

Messages

safehome21 / 07 / 2017 - 21:13Στη διάθεσή σας με όλες τις παροχές που ζητάτε από το εξειδικευμένο έμπειρο προσωπικό μας για την ασφαλή και άρτια οργανωμένη μεταφορά της οικοσκευής σας. Σας ευχαριστούμε.
Danny24 / 07 / 2017 - 12:32Καλή σας μέρα. Καθώς δεν ήταν δυνατή η αναλυτική περιγραφή των δρομολογίων στην αρχική καταχώρηση, παρακαλώ δείτε παρακάτω για κάποιες περισσότερες λεπτομέρειες: - Η βασική μετακόμιση θα γίνει όπως περιγράφεται, από το Μαρούσι στο Ψυχικό. Θα πρέπει όμως επίσης να γίνουν και κάποια άλλα δρομολόγια για επί μέρους πράγματα - Σε διαμέρισμα δίπλα στο Caravel (3ος όροφος με μικρό ασανσέρ) θα πρέπει να αφήσουμε ένα μικρό ψυγείο (θα έχει φύγει από Μαρούσι) και να πάρουμε ένα κανονικό ψυγείο προς Ψυχικό - Ο τριπλός καναπές και η 1 πολυθρόνα θα πρέπει να παραληφθεί από διαμέρισμα επί της Μεσογείων (δίπλα στον Πύργο Αθηνών, 2ος όροφος με ασανσέρ) - Το διπλό ψυγείο και το πόδι για τραπέζι κήπου θα παραληφθούν από το Ψυχικό, 5 λεπτά από το σπίτι προορισμού. Το ψυγείο είναι σε ισόγειο γκαράζ και το πόδι του τραπεζιού κήπου σε ταράτσα τριώροφου Παρακαλώ λάβετε υπ' όψη τα παραπάνω και αποστείλετε μας μία αντίστοιχα προσαρμοσμένη προσφορά. Εννοείται ότι μπορείτε να περάσετε να δείτε τα αντικείμενα της βασικής μετακόμισης από το Μαρούσι όποτε θέλετε.
safehome24 / 07 / 2017 - 16:22Σας ευχαριστούμε για την πλήρη ενημέρωση,η προσφορά μας διαμορφώνεται στα 490 ευρώ και αφορά το σύνολο των μεταφορών που περιγράφετε.Παρακαλούμε ενημερώστε μας για την ημερομηνία μεταφοράς γιατί το πρόγραμμά μας συμπληρώνει για τις επόμενες ημέρες.
safehome25 / 07 / 2017 - 20:49Λόγο φώρτου εργασίας είμαστε αναγκασμένοι να ακυρώσουμε την προσφορά μας.

Enter your message

Member Login

User Name

Password

Login
If you are involved in the current bid, enter your credentials on the left to login to our system and send your message.
You can send a message only if you meet one of the following requirements
  • The user who created the current moving/transport request
  • The moving company that created the current bid
View Request