Loading...

Request Details

TitleΜΕΤΑΦΟΡΑ ΟΙΚΟΣΚΕΥΗΣ
CategoryRemovals - Transports > Home Removal / Furniture / Appliances
Date Posted10 / 07 / 2018 - 22:48
PickupView
Delivery

Offer Details

Moving Companyyannis.d
Offer Amount (excl. VAT)450.00
Offer Date11 / 07 / 2018 - 12:54
Expiry Date13 / 08 / 2018
Shipping MethodΑπευθείας
Offer StatusExpired
 

Messages

yannis.d11 / 07 / 2018 - 12:54Η προσφορά περιλαμβάνει: Μεταφορά (απευθείας, αποκλειστικό δρομολόγιο), ανυψωτικό μηχάνημα, έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό, αποσυναρμολόγηση - συναρμολόγηση και επανατοποθέτηση επίπλων, αποσύνδεση και επανασύνδεση ηλεκτρικών συσκευών καθώς και πλήρη συσκευασία επίπλων/ηλ. συσκευών/στρώματος/καθρέφτη. Η εταιρεία μας, με 30 χρόνια εμπειρία στο τομέα των μετακομίσεων, είναι η μοναδική που παρέχει έγγραφη εγγύηση εργασιών κατά τη μεταφορά και την ανύψωση. Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.
maryko7212 / 07 / 2018 - 15:21Επειδή η οικοσυσκευή θα αποθηκευτεί στο νέο σπίτι, παρακαλώ επαναπροσδιορίστε την προσφορά σας. Παρακαλώ θα ήθελα ορισμένες διευκρινήσεις. Επειδή πρόκειται για πλήρη μετακόμιση η προσφορά που μου δίνετε είναι ανεξαρτήτων δρομολογίων; Αν όχι τι επιπλέον χρέωση θα υπάρξει; Αναφέρομαι στα επιπλέον που μπορούν να προκύψουν πχ. παπουτσοθήκη, επιπλέον κούτες, πλαστικές καρέκλες κήπου με τραπέζι, ανεμιστήρες κτλ. για τα οποία δεν γνωρίζω εκ των προτέρων τον όγκο τους. Αν τελικά χρειαστεί επιπλέον δρομολόγιο γίνεται την ίδια ημέρα; Επιπλέον επειδή στο σπίτι στην Κυψέλη στο οποίο θα μεταφερθούν είναι υπερυψωμένο ισόγειο, σε περίπτωση που δεν χωρέσουν από την πόρτα και χρειαστεί ανυψωτικό είναι στη προσφορά; Τέλος θα ήθελα η μεταφορά να γίνει 07/08/2018 ή 08/08/2018.
yannis.d12 / 07 / 2018 - 18:55Η προσφορά που σας δίνουμε είναι σύμφωνα με τα δεδομένα που έχετε θέσει στο αίτημα σας και τις υπηρεσίες που σας αναλύουμε. Για τα επιπλέον αντικείμενα που αναφέρετε το πιθανότερο είναι ότι δεν θα χρειαστεί επιπλέον δρομολόγιο, μιας και το φορτηγό που παρέχουμε στη προκειμένη περίπτωση είναι υπέρ αρκετό. Σε περίπτωση που χρειαστεί όμως επιπλέον δρομολόγιο φυσικά θα γίνει την ίδια ημέρα, με ταυτόχρονη φόρτωση δύο οχημάτων και η τελική τιμή διαμορφώνεται στα 530 συμπεριλαμβανομένου και του ανυψωτικού κατά την εκφόρτωση. Σε κάθε περίπτωση θα ήταν σκόπιμο να κάνετε αποδοχή της προσφοράς, χωρίς καμία περαιτέρω υποχρέωση εκ μέρους σας, για να γίνει ανταλλαγή στοιχείων επικοινωνίας και να ορίσουμε ένα ραντεβού στο χώρο σας ώστε να έχουμε πλήρη εικόνα των πραγμάτων και να σας αναλύσουμε κάθε ξεχωριστό πλάνο. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση.

Enter your message

Member Login

User Name

Password

Login
If you are involved in the current bid, enter your credentials on the left to login to our system and send your message.
You can send a message only if you meet one of the following requirements
  • The user who created the current moving/transport request
  • The moving company that created the current bid
View Request