Αξιολόγηση μεταφορικής: nektariosval

Μέση βαθμολογία: 5.0


ΣχόλιαΑπόΒαθμολογία
Νεκτάριε σε ευχαριστούμε θερμά για την τέλεια συνεργασία που είχαμε σήμερα. Επαγγελματισμος, με σεβασμό στον πελάτη, ταχύτητα και στην ώρα του. Σε κάτι απρόοπτο που έτυχε την τελευταία στιγμή ανταποκριθηκε με χαμογελο και μας εξυπηρέτησε αμεσως. Σε ευχαριστούμε πολύ. metaforesonline
Ο κύριος Νεκτάριος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας! Είχα άμεση εξυπηρέτηση και στην καλύτερη τιμή. Με ανυψωτικό μηχάνημα και με ασφάλεια μου έκαναν την μετακόμιση άμεσα. Το προσωπικό ήταν ταχύτατο και πάντα με χαμόγελο. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδία. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!inoovv

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μετά το τέλος της συνεργασίας σας με τη μεταφορική εταιρεία που θα επιλέξετε, θα το εκτιμούσαμε ιδιαίτερα αν αφιερώνατε 2 λεπτά από το χρόνο σας για να μας πείτε λίγα λόγια για την εμπειρία που είχατε!

Εισέλθετε με το ονομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας και πηγαίνετε στα στοιχεία της προσφοράς που κάνατε αποδοχή. Εκεί μπορείτε να καταχωρήσετε και εσείς τα σχόλια σας σχετικά με την εξυπηρετηση που είχατε από τη μεταφορική εταιρεία, καθώς και τη βαθμολογία σας.

Έτσι βοηθάτε και τα υπόλοιπα μέλη μας να επιλέγουν όχι μονο με κριτήριο την χαμηλότερη τιμή, αλλά και την άψογη εξυπηρέτηση!